KVK 84020520

IBAN NL83 KNAB 0411 2124 51

Equestrian services

Equestrian Journal

Modules

Dit logboek is volledig in te delen naar eigen smaak. Kies de modules die bij u en uw paard passen, samen met de bindingsringen en kaften. Er is voldoende ruimte om te schrijven, tekenen en plakken. Hou een log bij van alle trainingen en lessen. Stel doelen. Alles is mogelijk. Er zijn 7 verschillende modules beschikbaar om uw custom logboek te bouwen. 

 

Basismodule

Deze module is onmisbaar als het journal per paard wordt ingericht. Op deze bladen kunnen alle algemene gegevens worden ingevuld en bevat een budgetplan per paard. 

 

Healthmodule

Hier kunt u alle gegevens omtrent de gezondheid van uw paard kwijt. Hoefsmid, dierenarts, temperatuurmetingen. Alles op 1 plek en volledig aanpasbaar en in te delen naar wens. 

 

Veulenmodule

De veulenmodule is voor alle fokkers die graag alle gegevens rondom hun merrie willen bijhouden. Maak een boek per merrie of per veulen en creëer een naslagwerk van het gehele process. Veulen verkocht? Geef de module mee als naslagwerk voor de nieuwe eigenaar!

 

Trainingsmodule

Een plek om alle trainingen (lessen, dagelijkse trainingen, clinics) met uw paard bij te houden. Ontdek patronen, maak lange termijn planningen en de frequentie kunt u volledig zelf bepalen. Er is ruimte voor 200 logs. 

 

Wedstrijdmodule

Met deze module kunt u uw wedstrijden documenteren. Wat ging goed en wat zijn de doelstellingen voor de volgende wedstrijd. Door de handige insteekhoes aan de achterzijde heeft u direct een plek om uw protocol te bewaren. 

 

Fotomodule

De fotobladen zijn door het modulaire karakter overal toe te voegen. Bijvoorbeeld na een wedstrijdblad of na een clinic. Ook hier is uw eigen creativiteit de grens. 

 

Notitiemodule

Lege notitiebladen om extra opmerkingen overal in uw logboek toe te voegen. Misschien een ontworpen spring parcours of aantekeningen van een online cursus. Deze balden zijn voor alles te gebruiken. In combinatie met de lege tabbladen heeft u direct een eigen sectie binnen uw logboek.